Om mig / Kontakt
Charlotte Koch

Charlotte Koch

Uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding.

Før min design uddannelse startede jeg på billedfabrikken på daghøjskolen i Paarup i Odense. Jeg var sikker på at jeg skulle være kunstmaler, derfor var jeg også ½ år ved kunstmaler Ann-Lisbeth Sanvig fra Nordfyn.

Derefter var jeg et halvt år ved skulptøren Erling Tingkær Fra Årup. Hos Erling Tingkær opdagede jeg at ler var et fantastisk materiale, dog med sine begrænsninger. Men med leret kunne jeg leve mig ind i en helt anden verden, hvor det kun var den kreative process der var af betydning. Langsomt afdække hvad en klump ler gemte på af spændende figurer.

Da jeg blev uddannet til keramiker, havde jeg det første ½ år også mulighed for at afprøve glas. Så jeg fik en lille smagsprøve på hvordan det var at arbejde med, men heller ikke mere end det. Det synes jeg var rigtig ærgeligt for det var nu et fascinerende materiale. Derfor begyndtee jeg for to år siden at lave mere glas og udforske materialet.

I dag bor jeg på et nedlagt landbrug hvor jeg har mit eget værksted og de smukkeste omgivelser, som er meget inspirerende.

 

Kontakt:

Charlotte Koch

Skovkrogen 1

5683 Haarby

Tlf. 23953895

Mail: ck@charmadesign.dk

Blog: charmasunivers.charmadesign.dk

Charma Design på facebook